Nexo CEO spekulerer i, at Bitcoins seneste korrektion kan være detaildrevet

Prisinddragelser på tyrmarkeder kan forekomme midt i et samlet makro-bullish kulisse.

Prisen på Bitcoin er faldet betydeligt siden 8. januar

Prisen på Bitcoin (BTC) er faldet betydeligt siden 8. januar og udgjorde i alt et fald på mere end $ 10.000 på offentliggørelsestidspunktet. Detailinvestorer kan være en del af begrundelsen bag faldet, ifølge Nexos administrerende direktør Antoni Trenchev.

„Den priskorrektion, vi ser, blev tilvejebragt af detailinvestorer i spidsen for institutioner, der skabte Bitcoin-højden,“ fortalte han Cointelegraph den 11. januar og tilføjede:

”Når BTC passerede $ 40.000, var indtjeningen i en højde, der udløste mindre investorer, der forståeligt nok er mere tilbøjelige til at sælge hurtigt. Der har været en strøm af udsalgstransaktioner i de seneste dage – BTC-prisfaldet er resultatet af en ophobning af disse transaktioner. ”

Efter at have brændt forbi sin rekordhøjde i 2017 nær $ 20.000, blev Bitcoin hurtigt fordoblet og nåede næsten $ 42.000 pr. Mønt den 8. januar. I dagene efter faldt det digitale aktiv ca. 28%, ned til næsten $ 30.100.

Prisudvikling kommer ofte med tilbagetrækninger, selvom en retracement ikke nødvendigvis indikerer afslutningen på et samlet makro-tyremarked. Så hvad ville signalere en makro Bitcoin top?

”Der er et par observerbare tegn at se på,” fortalte Trenchev Coitelegraph den 8. januar. “Regulering har for eksempel en stærk indflydelse på markedet,” bemærkede han. „Reguleringsaktivitet, der ser ud til at stramme reglerne for krypto, kan afholde nye købere.“

Herunder et forslag fra den amerikanske regering

Amerikanske tilsynsmyndigheder har intensiveret deres engagement i kryptorummet i løbet af de sidste par år – potentielt tegn på en moden industri. Flere juridiske handlinger er for nylig kommet i rampelyset, herunder et forslag fra den amerikanske regering, der sigter mod at spore digitale aktiver trukket fra børser.

”Der er endda potentiale for overspænding på hovedet for at forårsage et niveau af nedbrud, selvom jeg tvivler på, at det ville være for stort en bekymring,” sagde Trenchev. „Hvert år siden 2013 har der været et“ nedbrud „på omkring 25% af et højdepunkt tidligere i samme år, og alligevel er vi her med BTC, der rammer højder, det aldrig har gjort før,“ tilføjede han. „Korrektioner som dette er et uundgåeligt aspekt af markedsadfærd,“ sagde han den 8. januar og henviste til en mindre korrektion, der fandt sted den dag.

„Så meget er lavet af institutionel involvering, når det kommer til bitcoin-prisbevægelse, og med rette – dog er detailaktivitet noget, der skal følges nøje for tegn, markedet har toppet,“ forklarede Trenchev. ”Mange vil gå i panik, tage deres fortjeneste og gå væk – hvilket kan have en dominoeffekt på resten af ​​markedet.”

Sidste halvdel af 2020 var vært for en bemærkelsesværdig mængde Bitcoin-opmærksomhed fra mainstream-giganter, såsom MicroStrategy og MassMutual, hvilket muligvis gør denne tyr anderledes end tidligere år.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.