Bitcoin fortsetter å bølge; Kommer $ 12K snart?

Er bitcoin på grensen til å slå 12.000 dollar-merket?

Bitcoin er på alvor

Det ser helt sikkert ut slik med tanke på hvor høyt bitcoin har beveget seg de siste to ukene. Opprinnelig krysset $ 10K-merket og brøt den psykologiske barrieren, og valutaen steg deretter forbi $ 11K, et skritt mange ikke forventet at den digitale mynten skulle ta. Nå, i skrivende stund, fortsetter bitcoin sin nåværende oppstigning og handler for 11 353 dollar, det høyeste det har vært i omtrent ett år.

De foregående månedene har ikke alltid vært god mot verdens største cryptocurrency etter markedsstørrelse. For en ting falt eiendelen i det høye $ 3000-området i midten av mars etter at coronavirus-pandemien virkelig begynte å herje i verdensøkonomier. Derfra ble eiendelen til slutt utvunnet og til og med hoppet inn i $ 9000-serien i begynnelsen av mai.

Det klarte å slå kort på $ 10K-linjen, selv om dette ikke varte, og bitcoin fortsatte å sveve i hele $ 9000-området de neste to og et halvt månedene. I løpet av den tiden slo det igjen $ 10K, selv om dette hoppet varte bare timer, og mange var opptatt av at Bitcoin Era potensielt hadde nådd sitt høydepunkt og ikke ville truffet noen høyere poeng før året var ute.

De tok feil. Eiendelen har lagt til rundt $ 2000 til prisen de siste to ukene etter nyheter om ytterligere stimulanspenger og banker har fått grønt lys når det gjelder å tilby kryptogodtjenestetjenester til sine kunder.

Er nye skatter i BTCs fremtid?

I tillegg har bitcoin beveget seg i takt med gull , og dermed ført uttrykket „digitalt gull“ til uttrykk. Edelmetallet har truffet en ny høyde denne uken og er nå på nippet til å slå 2000 dollar per unse. Dette kan sannsynligvis tilskrives folk som ser slike eiendeler i et annet lys gitt de tøffe forholdene som ble anlagt ved angrepet av nye COVID-19-tilfeller. Nick Cowan, administrerende direktør i Global Stock Exchange (GSE) Group, forklarte i en uttalelse:

COVID-19-pandemien har ført til regjeringsinngrep globalt. På mellomlang sikt vil dette uten tvil føre til skatteøkninger og mulige eiendeler belastes. Derfor er det interesse i eiendeler som tilbyr overførbarhet uten å bli beskattet, dvs. kunst, biler, gull, vin og BTC er alle av interesse, en trend jeg forventer å fortsette … Jeg ser BTC på samme måte som jeg ser gull. Det er et alternativ, men du kan ikke bruke det i butikker. Digital fiat er fremtiden.

Mens ordene hans stemmer for flere bitcoin- og crypto-fans overalt, kan bitcoin aldri betraktes som legitim eller mainstream før den er akseptert som en form for betaling for varer og tjenester i butikker og utsalgssteder overalt. Mens plattformer som Bakkt har jobbet for å få dette til, har innsatsen vist seg å være fruktløs, og bitcoin brukes fremdeles først og fremst til spekulative formål.

Proudly powered by WordPress | Theme: Beast Blog by Crimson Themes.